Regulament !


. Nu sunt permise golurile din corner si golurile marcate dupa o centrare din corner in careul mic.

. Nu sunt permise golurile din jumatatea adversa cu a+d sau alte metode.

. Se permite pasa cu q+w.

. Meciurile din campionat se disputa in perioada luni - sambata. Nu treceti scorurile daca nu a-ti jucat meciurile. Pentru postari gresite si necorecte de rezultate va dau ban! Meciurile nejucate le completez Duminica.3-0 Daca utilizatorii nu au jucat.

. Meciurile in CHALLENGE trebuie sa se dispute in 2 zile. Daca nu aveti timp sa jucati inscrieti-va in UNDERGROUND. Pentru nejucarea meciurilor in CHALLENGE primiti ban in CHALLENGE. In underground meciurile nejucate se sterg automat!

. In UCL grupele se joaca luni - miercuri, sferturile si semifinalele joi sambata, finala duminica!

. Daca un meci se intrerupe, se reia de la scorul ramas.

. In sferturi, semifinale, finala(dubla mansa), daca scorul a fost 3-2 si 2-3 treceti 3-2 si 2-4.

. Daca aveti probleme sau dispute ma gasiti la YM : s.daryus

. Toti participantii vor avea un comportament civilizat si sa nu fie agresivi. Vor fi multe provocari si cupe in joc, inclusiv premii pe viitor.

. Daca meciurile din campionat nu se disputa conform calendarului, acestea vor fi trecute asa cum se gasesc pe site. Meciurile din Fifa Challenge se disputa in timp de 3 zile de la momentul inceperii! Daca nu se anuleaza sau se atribuie celui mai bun participant

. Nu treceti rezultate aiurea sau incercati sa hack-uiti site-ul, sunteti monitorizati, dupa ip, mac, si ISP. Datele dv nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele a prevenirii unui comportament neplacut pe site.